HUG your baby programma

WANNEER EN WAAR

Datum 29-05-2017
Tijd 09:00 - 16:15 uur
Adres

BABY&BORST
Argonweg 70
1362 AD Almere

Docent Jan Tedder, IBCLC en Elly Krijnen, IBCLC
Kosten € 75,00 

 

 

 


ONDERWERP
HUG your baby is een programma dat ontwikkeld is door Jan Tedder, gezinsverpleegkundige en lactatiekundige uit Amerika. Het programma leert ouders en zorgprofessionals om non-verbaal gedrag van baby's te begrijpen en hierop te anticiperen. Slaapgedrag, voedings- en stresssignalen komen uitgebreid aan de orde.

INFORMATIE OVER DE TRAINING
Onderdeel van deze scholing (en inbegrepen in de kosten) is een Nederlandstalige online scholing van 2 uur die (bij voorkeur voorafgaand aan deelname) gevolgd moet worden. Na ontvangst van betaling ontvang je een link voor de online scholing.

Tijdens de lesdag wordt de theorie die online is aangeboden uitgebreid uitgelegd en geoefend. We doen ons best om een demonstratie te geven met een "live" moeder en baby. Het is ook mogelijk om de online theorie achteraf af te ronden.

Na het volgen van de online training én de lesdag ontvang je een certificaat van deelname. Als je dat wilt kun je online een Engelstalige vervolgtraining volgen (niet inbegrepen in deze cursusdag) om een gecertificeerde HUG-trainer te worden.

LET OP: door aanwezigheid van een Engelstalige trainer zal deze scholing voor een deel in het Engels gegeven worden, er is altijd Nederlandse vertaling beschikbaar.

ACCREDITATIE
Accreditatie: CERPs - 6L voor de lesdag, 2L voor de online training, KCKZ wordt aangevraagd.

Voor koffie en thee wordt gezorgd, een lunch dien je zelf mee te nemen.